Позвънете

Дигитално счетоводство

Дигитално счетоводство е най-новата услуга на „ДАК КОНСУЛТИНГ“ ЕООД

Счетоводно дружество „ДАК КОНСУЛТИНГ“ ЕООД работи с най-съвременните  счетоводни и ТРЗ софтуери, позволяващи организацията на счетоводното обслужване да се извършва изцяло дигитално.

Дигиталното счетоводство е процес, при който клиентът изпраща електронно  цялата счетоводна документация за месеца на счетоводителя. Счетоводителят от своя страна изпраща на клиента отново електронно всички платежни нареждания, декларации, трудови договори, длъжностни характеристики и прочие.

Дигиталният обмен на счетоводната документация се извършва по два начина:

  1. Чрез персонален профил на клиента в облачна структура;
  2. Чрез изпращане на документите по имейл.

Основните предимства на дигиталното счетоводство са:

  • Не се налагат никакви ежемесечни посещения в офис, за предаване-приемане на месечната счетоводна документация. Цялата документация се сканира или се снима с телефон и се изпраща на счетоводителя за осчетоводяване по мейл или в персонализираната облачна структура.
  • Не се налага използването на куриерски услуги за изпращането на счетоводната документация. По този начин се спестяват време и средства за куриерските услуги.
  • Оригиналите счетоводни документи си остават при клиента за съхранение.
  • Създава се систематизиран и подреден електронен архив на целия счетоводен и ТРЗ документооборот, което позволява бързото и лесно намиране на съответния документ при необходимост.
  • Постоянен и бърз достъп по всяко време, както на счетоводителя, така и на клиента до електронния архив на цялата счетоводна и ТРЗ документация.
Електронно счетоводство

Дигиталният обмен на счетоводна документация е съвременен процес, който отговаря изцяло на днешния забързан живот. Улеснява клиентите, като им дава възможност да организират счетоводната си дейност бързо и лесно, без да губят време в носене на документи и чакане по опашки в куриерските офиси.

Чрез дигиталния обмен всеки мениджър на малка и средна фирма може да организира счетоводната си дейност само с помощта на телефона си.

За да научите повече за тази услуга, не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефон или мейл. „ДАК КОНСУЛТИНГ“ ЕООД ще отговори на въпросите Ви.