Позвънете

Отзиви

Мнения на клиенти

Вижте какво казват клиентите за нас и предлаганите от нас услуги!

Коректен счетоводител

Лого Айвис Дизайн

Коректен счетоводител. Професионализъм, експедитивност и коректност. Това са трите думи с който мога да опиша ДАК Консултинг. Препоръчвам!

Ива Антова

Изключителен професионализъм

Лого Уебстейшън

Качествено и коректно обслужване за поредна година. Благодарим за професионалното отношение. Тази счетоводна кантора е за пример.

Александър Йорданов

Винаги изрядни!

Лого Диджитъл Майнд

Работим с ДАК Консултинг от стартирането на нашия бизнес и вече две години се доверяваме на техния професионализъм. Когато сме имали въпроси са били насреща и са ни помагали и давали полезни съвети. Винаги са били изрядни в тяхната работа и комуникация с нас.

Магдалена Астарджиева

Препоръчвам!

Лого Еуфория гифтс

Преди да открием ДАК Консултинг ЕООД, счетоводството ни доста куцаше от страна на комуникация и коректност. Вече близо две години използваме услугите им и сме изключително доволни. Препоръчвам ДАК Консултинг ЕООД на всеки, който търси, качество, точност и коректност при водене на счетоводството.

Лилия Василева

Лично отношение и коректност

Лого Път Към Здраве

Работата с ДАК Консултинг ми осигурява спокойствие по отношение спазването на законовите изисквания в счетоводството. Допълнително мога да разчитам на Кръстю и екипа за съдействие при решаване на различни казуси и осигуряване на спокойна и подкрепяща работна атмосфера. Препоръчвам на всеки, който цени личното отношение и коректността.

Катя Казанджиева